اگر با مشکل هنگ کردن لپ تاپ توشیبا یا هر برند دیگری مواجه هستید، ادامه مقاله را دنبال کنید. هنگ کردن یا فریز شدن لپ تاپ، یک مشکل همه گیر است که به هیچ عنوان محدود به برند خاصی نیست. به دلایل متعددی که در ادامه با آن ها آشنا می شوید، ممکن است هماهنگی بین قطعات لپ تاپ با بخش های نرم افزاری آن بهم خورده و در نتیجه، سیستم در حین اجرای برنامه ها یا حین بوت، هنگ کند.
معمولا مسئله نرم افزاری است، اما گاهی برخی مشکلات سخت افزاری هم باعث هنگ کردن لپ تاپ توشیبا و سایر برندها می شود. اگر با مطالعه ادامه این مطلب و راهکارهای ذکر شده در آن موفق به رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ Toshiba نشدید، تیم تعمیر لپ تاپ نمایندگی توشیبا مرکز سخت افزار ایران، مشکل را به صورت تخصصی و حرفه ای برطرف می کنند.
بررسی دلایل هنگ کردن لپ تاپ توشیبا
هنگ کردن سیستم های کامپیوتری، دلایل مختلفی دارد. علت اصلی بروز این مشکل، این است که ارتباط و هماهنگی نرم افزار و سخت افزار بهم می ریزد. معمولا یک ایراد یا مسئله نرم افزاری، مثل ویروسی شدن سیستم، باعث قفل شدن لپ تاپ می شود. اما همه چیز به همین جا ختم نمی شود و دلایل و عوامل دیگری هم هستند که باید بررسی شوند. به طور کلی، مهم ترین دلایل هنگ کردن لپ تاپ توشیبا عبارتند از:
اجرای برنامه های سنگین
اجرای مداوم برنامه ها و نرم افزارهای سنگین، به مرور زمان موجب هنگ کردن لپ تاپ های ویندوزی می شود. چنین برنامه هایی (بازی های سنگین یا برنامه های ویرایشی و …) توان پردازشی لپ تاپ را درگیر می کنند و ممکن است بیش از حد از آن کار بکشند. بنابراین پردازنده قدرت کافی نداشته و سیستم هنگ می کند. برای رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ Toshiba در این شرایط، بهترین کار این است که برنامه هایی با حجم بالا را حذف کنید! همچنین می توانید از ورژن های قدیمی تر استفاده کرده و یا به فکر خرید یک سیستم جدید با پردازنده قوی تر باشید..
ویروسی شدن لپ تاپ
هنگ کردن لپ تاپ توشیبا و دیگر سیستم های ویندوزی، گاهی نشان دهنده ویروسی شدن سیستم است. برخی از ویروس ها طوری طراحی شده اند که عملیات مخربی در سیستم انجام دهند. درحالی که ویروس ها مشغول خرابکاری هستند، سیستم هنگ کرده و برنامه ها اجرا نمی شوند. بهتر است سیستم را اسکن کنید و همواره یک آنتی ویروس خوب و قوی در لپ تاپ خود فعال داشته باشید.
گرمای بیش از حد لپ تاپ توشیبا
گاهی سیستم شما هنگ می کند تا هشدار دهد که دمای آن به بیش از حد مجاز رسیده است. وقتی حرارت قطعات داخلی لپ تاپ افزایش پیدا می کند، فن لپ تاپ وارد عمل شده و سیستم را خنک می کند. اما گاهی شدت حرارت بالاست، فن خراب است و یا خمیر سیلیکون خاصیت خود را از دست داده است. در این صورت ممکن است سیستم به دلیل حرارت بالا هنگ کند و درست کار نکند. با خاموش کردن و تعمیر فن لپ تاپ توشیبا یا تعویض خمیر سیلیکون (در صورت نیاز) مشکل هنگ کردن لپ تاپ توشیبا برطرف می شود.
خرابی رم یا مادربرد لپ تاپ توشیبا
گاهی هنگ کردن لپ تاپ زمانی اتفاق می افتد که صفحه آبی مرگ هم در سیستم مشاهده می شود. در این صورت می توان اطمینان داشت که رم یا مادربرد آسیب دیده اند. رفع مشکل قفل کردن لپ تاپ توشیبا در این شرایط، نیاز به مهارت و تخصص دارد و بهتر است که توسط تعمیرکاران مجرب انجام شود.
بیشتر بخوانید: نحوه تعمیر مادربرد لپ تاپ توشیبا
کاهش ظرفیت هارد دیسک توشیبا
اگر لپ تاپ شما پر از برنامه ها و فایل های کم کاربرد است، یعنی فضای رم آن پر است. این مسئله می تواند موجب هنگ کردن لپ تاپ توشیبا شود. بهتر است بررسی کرده و برنامه ها و فایل های اضافی را حذف کنید.
قدیمی بودن درایورها ی لپ تاپ
درایورهای لپ تاپ باید به صورت منظم آپدیت شده و به درستی نصب شوند. چنانچه درایورها قدیمی بوده و یا ایراد داشته باشند، مشکلاتی در سیستم ایجاد می شود که یکی از آنها هنگ کردن لپ تاپ است. اگر سیستم شما مدام هنگ می کند، حتما درایورها را بررسی کرده و در صورت نیاز، آنها را آپدیت یا نصب مجدد نمایید.
مشکلات رجیستری لپ تاپ توشیبا
گاهی ممکن است هنگ کردن لپ تاپ توشیبا و دیگر برندها ناشی از مشکلات رجیستری باشد. برای حل این مشکلات می توانید از نرم افزار های مختلفی همچون CCleaner و DLL File Fixer کمک بگیرید. البته اگر روش کار کردن با این برنامه ها را بلد نیستید، بهتر است از تکنسین های تعمیر لپ تاپ کمک بگیرید.
خلاصه ای از آنچه خواندید
هنگ کردن لپ تاپ توشیبا، یک مشکل عمومی است که ممکن است در سیستم های سایر برندها هم مشاهده شود. ویروسی شدن، قدیمی بودن درایورها، مشکلات رجیستری، خرابی رم، پر بودن فضای هارد و اجرای برنامه های سنگین، دلایل اصلی هنگ کردن لپ تاپ های ویندوزی هستند. با رفع این مشکلات، مسئله فریز شدن لپ تاپ هم حل می شود.