چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون یکی از ایرادات متداول در انواع تلویزیون است که در صورت مشاهده باید برطرف شود. چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در ادامه ممکن است منجر به هنگ کردن یا روشن نشدن دستگاه شود، از همین رو برطرف کردن آن در اولین فرصت اهمیت فراوانی دارد. در این مقاله به بررسی علت چشمک زدن چراغ تلویزیون و راهکارهای رفع آن خواهیم پرداخت تا کاربران عزیز بتوانند در صورت مواجهه با این مشکل، با دید بهتری جهت رفع مشکل تلویزیون خود اقدام نمایند. در صورتی که دستگاه شما نیاز به انجام تعمیرات تخصصی داشت می توانید با نمایندگی تعمیر تلویزیون تماس گرفته و درخواست خود مبنی بر اعزام تکنسین به محل را ثبت نمایید. تکنسین های آموزش دیده این مرکز در کوتاه ترین زمان ممکن به محل شما اعزام شده و با استفاده از بروزترین تکنولوژی های دنیا، تلویزیون شما را تعمیر می کنند. در صورتی که تعمیر دستگاه نیاز به تعویض قطعه داشته باشد نیز تکنسین ها قطعات نو و اورجینال که کیفیت بالایی دارند را تهیه کرده و در دستگاه جایگذاری می کنند.
انواع مختلف چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون
اولین مرحله در رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون این است که نحوه چشمک زدن را بررسی و شناسایی کنیم. در واقع این نحوه چشمک زدن چراغ تلویزیون است که مشخص می کند منبع ایراد در کدام قسمت دستگاه بوده و برای رفع آن باید چه اقداماتی انجام داد. البته باید توجه داشته باشید که سیستم تلویزیون ها به گونه ای طراحی شده که چراغ پاور آنها در زمان روشن کردن دستگاه چشمک بزند. بنابراین چشمک زدن در هنگام روشن شدن طبیعی بوده و نباید آن را به منزله وجود ایراد در دستگاه در نظر گرفت. انواع مختلف چشمک زدن چراغ در تلویزیون عبارتند از:
- چشمک زدن چراغ در هنگام روشن شدن
- روشن نشدن دکمه پاور در حالی که تلویزیون به برق وصل است
- چشمک زدن چراغ در زمان روشن بودن تلویزیون
- روشن ماندن چراغ استندبای تلویزیون در حالی که دستگاه روشن نمی شود
- چشمک زدن چراغ پاور به تعداد 3 مرتبه پشت سر هم
چشمک زدن چراغ دستگاه انواع مختلفی داشته و در تمامی مدل ها علت های مشابهی دارد. بنابراین با مطالعه این مقاله فارغ از مدل دستگاه خود، به راحتی می توانید دلیل اصلی این ایراد را پیدا کرده و در رفع آن بکوشید. البته گاهی اوقات نیز تشخیص علت چشمک زدن چراغ دستگاه به این سادگی نبوده و نیاز به بررسی توسط تکنسین های حرفه ای دارد.
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: علت خاموش شدن ناگهانی تلویزیون
چشمک زدن چراغ تلویزیون در زمان روشن بودن دستگاه
چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون در اکثر موارد نشان از وجود ایراد جدی در دستگاه است. به عنوان مثال در صورتی که چشمک زدن چراغ تلویزیون در زمانی رخ دهد که دستگاه روشن است احتمالا برد اصلی دچار ایراد شده و باید نسبت به تعمیر آن اقدام کرد. البته یک علت دیگر نیز می تواند موجب چشمک زدن چراغ در مواقع روشن بودن تلویزیون شود و آن هم فرسوده بودن محافظ است. محافظ برق باید بتواند ولتاژ مورد نیاز دستگاه را از خود عبور داده و آن را به تلویزیون برساند. گاهی اوقات ممکن است در اثر مستهلک بودن محافظ این امر اتفاق نیفتاده و در نتیجه چراغ تلویزیون در هنگام روشن بودن دستگاه چشمک بزند. پس در صورتی که متوجه چشمک زدن چراغ در هنگام روشن بودن دستگاه شدید بهتر است پیش از تماس با تکنسین های متخصص ابتدا دستگاه را با استفاده از یک محافظ برق دیگر و همچنین بدون محافظ به برق وصل کرده و ببینید که آیا مشکل چشمک زدن همچنان وجود دارد یا خیر. چنانچه با تعویض محافظ چشمک زدن نیز برطرف شود مشکل از محافظ بوده و بنابراین نیازی به تعمیر تلویزیون نخواهد بود. در غیر اینصورت باید با تکنسین جهت تعمیر دستگاه هماهنگ کنید.
چشمک زدن چراغ تلویزیون 3 مرتبه پشت سر هم
برخی مواقع نیز ممکن است کاربر مشاهده کند که چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون 3 مرتبه به صورت متناوب هم رخ می دهد. این مساله نشانگر وجود ایراد در کابل ها، برد پاور یا مین برد است. به طور کلی در صورتی که چراغ پاور تلویزیون شما به تعداد 3 مرتبه پشت سر هم چشمک می زند ایراد جدی بوده و باید سریعا با یک تکنسین حرفه ای برای بررسی و تعمیر دستگاه تماس بگیرید.
این آموزش برای شما مفید خواهد بود: روش های تبدیل مانیتور به تلویزیون
روشن نشدن تلویزیون در هنگام روشن بودن چراغ پاور
یک نمونه دیگر از انواع حالت های مختلف چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون این است که چراغ روشن است اما دستگاه روشن نمی شود. هنگامی که تلویزیون به برق متصل است اما خود دستگاه خاموش است، روشن بودن چراغ پاور تلویزیون کاملا طبیعی است. اما اگر هر چقدر تلاش می کنید تلویزیون روشن نمی شود، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- قبل از هر کار، تمام اتصالات تلویزیون به برق یا سایر دستگاه های جانبی را قطع کنید.
- سپس تلویزیون را مجددا به برق وصل کرده و آن را روشن کنید. اگر مشکل همچنان پابرجا بود، تلویزیون را برای 24 ساعت از برق جدا کرده و پس از آن مجددا این روش را امتحان کنید.
- گاهی اوقات این مشکل به کنترل ریموت تلویزیون مربوط است. بنابراین لازم است یک مرتبه نیز باتری های ریموت را خارج کنید و ریموت سایر دستگاه ها را از تلویزیون دور کنید. تلویزیون را با فشار دادن مستقیم دکمه پاور روی بدنه دستگاه روشن کنید. اگر مشکل برطرف شد، یعنی ریموت کنترل تلویزیون خراب است. اما اگر مشکل حل نشد، بایستی از یک تعمیرکار باتجربه بخواهید که عیب یابی و تعمیر تلویزیون را انجام دهد.
راهنمای کامل رفع مشکل قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون را حتما بخوانید.
روشن نشدن چراغ پاور تلویزیون
یکی دیگر از انواع شرایط چشمک زدن چراغ تلویزیون که کاربران ممکن است با آن مواجه شوند این است که تلویزیون به برق متصل است اما چراغ پاور آن روشن نمی شود. اولین علت احتمالی چنین ایرادی می تواند مشکل در سیستم برق رسانی دستگاه باشد. بنابراین در اولین اقدام لازم است که سلامت محافظ برق، سیم ها و تمامی اتصالات دستگاه را بررسی کنید. در صورتی که از سالم بودن اتصالات و سیم ها مطمئن شدید باید به سراغ روش های بعدی بروید.
- چنانچه تلویزیون شما از برند ال جی است با استفاده از ریموت کنترل دستگاه وارد بخش تنظیمات شوید. پس از آن گزینه option را انتخاب کرده و در ادامه روی گزینه power indicator کلیک کنید. اگر تلویزیون شما هوشمند است در این بخش باید روی گزینه LG logo light کلیک کنید تا روی حالت روشن قرار گیرد.
- در تلویزیون های ال ای دی سامسونگ اما شیوه رفع مشکل کمی متفاوت است. در این مدل دستگاه ها برای رفع این حالت از چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون باید وارد بخش تنظیمات دستگاه شده و تنظیمات آن را مطابق با دفترچه راهنما تغییر دهید.